Wednesday, September 12, 2007

american dream

εβλεπα τατιανα στεφανιδου.ε ναι ολη μερα θα διαβαζω?ας εβλεπα και λιγο...
αξιζε να το δω,αυτο ηταν το πιο αξιοπεριεργο!
ειχε μεταναστες που ειναι χρονια στην ελλαδα και τα χουν καταφερει καλα.πλανταξα περιττο να πω γιατι ηταν πολυ συγκινητικη η φαση.
το πρωι εδωσα ενα μαθημα.διεθνες δικαιο 2.το δικαιο της θαλασσας.νομιζω πως το περασα.ενταξει το παραδεχομαι αντεγραψα.κι οχι απο το διπλανο μου.ανοιξα τις σημειωσεις που ειχα μαζι μου και στην ουσια εκανα αντιγραφη ο,τι εβλεπα οπως ηταν ολα απο μεσα.αρα λογικα θα περασα ε?

τελοσπαντων το θεμα δεν ειναι εκει.το θεμα ειναι οτι ο επιτηρητης ηταν πολυ καλος.με ειδε,πολυ καλα.δε μου ειπε τιποτα ομως,οπως δε λεει καθε φορα που πετυχαινω επιτηρηση του.ο επιτηρητης ειναι νεος,γυρω στα 24-25.με καταλαβαινει,ξερει,κι αυτος τα ιδια θα κανε.ειναι μεταπτυχιακος φοιτητης.ειναι αλβανος.

κι εδω συνδεεται η εισαγωγη για την τατιανα στεφανιδου με το θεμα μου.ο επιτηρητης αυτος εχει παρει το πτυχιο της νομικης,τωρα κανει μετα πτυχιακο στο διεθνες δικαιο,που προσωπικα το βρισκω δυσκολο ,μενει στις εστιες,εχει και κοπελα.εχουμε συστηθει σε μια καφετερια,δεν ξερω αμα με θυμαται.παντως ποτε δε λεει τιποτα,παντα ειναι πολυ επιεικης και συμπαθεστατος.δεν ξερω ποτε ηρθε απο την αλβανια.θα χει χρονια.ισως πια να μη θυμαται καν πως ειναι η χωρα του.ισως χωρα του να το θεωρει εδω.θα πρεπει να ηταν καλος μαθητης.ε νομικη μπηκε.την τελειωσε κιολας και θα την τελειωσε καλα για να κανει μεταπτυχιακο εδω περα.και σκεφτομαι ολα αυτα τα διαφορα,οσα ξερω γι'αυτον κι οσα δεν ξερω.κι οσα εχει πετυχει.
και μια σκεψη με βασανιζει...που αυριο μεθαυριο θα παμε για την ιδια δουλεια και θα προτιμησουν μαλλον εμενα


υ.γ.απο την αλλη μια και οι γονεις μας δεν εχουν δικηγορικο ετοιμο,ισως τελικα να δουλευουμε κι οι δυο για 700 ευρω

2 comments:

Πίκος Απίκος said...

Σε ένα ιδανικό κόσμο δεν θα χρειαζόταν να το σκεφτείς καν αυτό, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτός δεν είναι ένας ιδανικός κόσμος...

Πάντως να ξέρεις ότι για όσο περισσότερο καιρό σκέφτεσαι έτσι, για τόσο περισσότερο καιρό θα είσαι άνθρωπος.

Μάλιστα... απογευματινές αμπελοφιλοσοφίες διάλεξα για πρώτο σχολιό μου στο μπλογκ σου... Δε βαριέσαι, ουδείς τέλειος:)

Panayiotakis said...

Στις χώρες της εργασιακής ανασφάλειας , εκεί που μάθαμε να ζούμε για να δουλεύουμε και όχι να δουλεύουμε για να ζούμε, εκεί που η ζωές ΜΑΣ γίνανε επιβίωση...στον κόσμο της εκμετάλλευσης είμαστε ΟΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!